Jdi na obsah Jdi na menu
 


Příručka pro učitele

Do sekce Aktuality přidávejte aktuální příspěvky týkající se kurzu. Upozorňujte tam studenty na spuštění testů, zajímavá historická výročí, vydání nových historických učebnic, přidání nového kurzu apod.

Do sekce fotoalbum a multimédia přidávejte zajímavé odkazy na multimédia,  která pomohou studentům k lepšímu pochopení témat a prohloubení znalostí.

 

Materiály- do této sekce dávejte materiály k výuce, která je probírána

 

Historické dokumenty- do této sekce patří autentické dokumenty, které mají rozšířit studentům  obzory a mají jim umožnit setkat se s dobovými listinami.

 

K procvičení látky slouží testy, které jsou orientační a studenti  si na nich mohou vyzkoušet své znalosti, před závěrečnými zkouškami.

 

Kurz je sestaven z mnoha částí, jednou z nich jsou společné práce neboli projekty. Všichni studenti by se měli účastnit alespoň poloviny projektů a pracovní skupiny by měly mít pokaždé jiné složení. Student by měl prokázat svoje schopnosti a přednosti jako jsou asertivita, nápaditost a další.

Projekty jsou průběžně ohodnocovány a věšeny na naše oficiální stránky. Každý projekt se ohodnocuje individuálně a anonymně, takže vyhodnocující nezná jména projektantů. Pokud některý student nesplní požadovaný počet bodů nebo projektů, dostane individuální projekt, na který bude mít dostatek času na vypracování a prokázal tak svoje schopnosti.

 

Dotazy ohledně kurzu chodí na e-mail dotazehistorie@seznam.cz, každý den je potřeba kontrolovat tento e-mail a zodpovídat ty dotazy, které se nevyskytují v seznamu nejčastějších.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář