Jdi na obsah Jdi na menu
 


Příručka pro studenty

V sekci Aktuality budou postupně v průběhu kurzu zveřejňovány aktuální informace týkající se kurzu. Vyučující tam např. upozorní na termíny testů, zajímavé historické akce, nově vyšlé dějepisné knihy apod. Díky technologii RSS není nutné navštěvovat stránku s aktualitami, protože seznam aktuálních článků se studentům zobrazí přímo v tzv. RSS čtečce. Jednoduchou čtečku si lze stáhnout např. ze serveru feedreader.com.

 

Každý student má na oficiálních stránkách přístup jak k průběžnému hodnocení, k vypracovaným projektům, tak i k současnému nedokončenému projektu. Přístup je omezen pouze studentům a vyhodnocujícím pracovníkům a je na heslo. Každý má své heslo a může vidět jen svoje projekty a svoje hodnocení.

Dále oficiální stránky umožňují propojení projektu s externími zdroji, jinými stránkami, ad. Každá skupina si na svém projektu zvolí postup a formu vypracování, mohou využívat diskuze a dost velký prostor našeho webu.

 

V sekci "často kladené otázky" naleznete seznam nejčastějších dotazů, který si můžete projít a měl by vyřešit vaše nejasnosti. V jiném případě pište svůj dotaz na mail poznejhistorii@email.cz

 

V sekci materiály, foto a multimédia jsou od vašich učitelů přidány zajímavé příspěvky a odkazy. Určitě je výhodou průběžně je sledovat a studovat. Materiály, komentáře i videa a foto můžete vkládat také sami. Nenechávejte si zajímavosti pro sebe a podělte se o ně se svými spolužáky!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář